De War Badge
Actuele versie: http://oud.fablabamersfoort.nl/nl/contact

Contact

FabLab Amersfoort
Geldersestraat 6
3812 PP Amersfoort

email: info [apenstaartje] fablabamersfoort [dot] nl

Kijk s.v.p voor je ons e-mailt goed op de website. We krijgen vaak e-mails over openingstijden, betalingen, mogelijkheden van machines, etc. waarvan het antwoord gewoon op de site staat. Mocht je iets niet op de site kunnen vinden, of nog aanvullende vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd gewoon een mailtje sturen.

We zijn ook bereikbaar via Matrix / Riot, een open chatapplicatie en chatprotocol (overigens ook een prima open alternatief voor What's App). De makkelijkste manier is via de webapplicatie van Riot: https://riot.im/app/#/room/#fablabamersfoort:matrix.org (maar Riot is ook voor diverse telefoons en andere apparaten beschikbaar, zie http://riot.im)

Let op, de huisnummers aan de Geldersestraat zijn niet heel duidelijk aangegeven, en je moet je binnendoor door het Kascafé lopen, dus kijk hieronder even waar je langs moet.

Via de geel-zwarte poort kan je naar binnen.
Aan de linkerkant is een schuifdeur waarop fablab staat. Deze ga je door.
Rechts zie je dan de ingang van het FabLab

Toegankelijkheid

Zoals te zien is op bovenstaande foto is er een dubbele opstap bij de ingang.

Het lab is niet goed toegankelijk door de smalle deuren (doorgang = 77cm).

Wel is er een rolstoel oprijdplaat aanwezig.

Let op: er is geen aangepast toilet

 

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg A28

Neem afslag Amersfoort-Zuid (afrit 5) en volg de borden Dierenpark en Isselt (bedrijventerrein) ca 5 km tot op de Amsterdamseweg. Sla bij de GAMMA linksaf, vervolgens rechts (Nijverheidsweg Noord) en daarna weer links (Geldersestraat). Fablab Amersfoort zit in de portakabins met een groot Fablab logo aan de linkerkant. 

Vanaf de snelweg A1

Neem de afslag Bunschoten (afrit 12) en volg de Bunschoterweg (links) richting Amersfoort (N199). Na 3 of 4 rotondes volgt een brug over de Eem. Sla na deze brug linksaf (Nijverheidsweg Noord). Op het grote kruispunt met de stoplichten rechtdoor en vervolgens op de eerste kruising links (Geldersestraat). Fablab Amersfoort zit in de portakabins met een groot Fablab logo aan de linkerkant. 

Vanaf station Amersfoort (Bus)

Ongeveer elke 10 minuten vertrekt er wel een bus naar de Brabantsestraat. Vanaf hier loop je richting het water en ga je voor de brug naar links. Je loopt dan tegen een groot gebouw met Spullenmannen aan, hier ga je links en vind je het Fablab achter het tweede hek. 

Vanaf station Amersfoort (lopend ca 20 min)

 

Adres: Kleine Koppel 40, 3812 PH te Amersfoort
E-mail: info [apenstaartje] fablabamersfoort [dot] nl